DJ set – Utip
Întoarcem publicul cu fața spre apă și activăm noi locuri din oraș!
Concertele organizate în cadrul proiectului continuă, fiind modalitatea prin care proiectul Ecluze pe Bega deschide râul către publicul larg, activându-l prin muzică. Pe data de 17 iunie vine în fața publicului Utip, cu un
DJ set electrizant care va porni pe înserat și va face malurile să răsune din nou.
Producător/DJ timișorean care actualmente locuiește în Berlin, rezident la Bloop London Radio, Răzvan Pitu, cunoscut și sub numele de Utip, este un artist în plină ascensiune, care își găsește inspirația în scena unică a muzicii house underground a orașului. Muzica sa combină o serie de elemente minimaliste și house cu ritmuri groovy.
Utip își găsește evadarea în frumusețea conectării cu publicul prin energia creată de ritmurile muzicii.
De asemenea, a mixat în cluburi precum Sisyphos, Promenade ECK și baruri de dans precum Damen Salon, Minimal Bar, Wrangler 87, Repeat, OT Raum și Old CCP din Berlin. Muzica pe care o creează se bazează pe farmecul sintetizatoarelor analogice, dar și pe alte instrumente pe care le are în studio, iar piesele sale au fost mixate în diferite colțuri ale lumii de către diferiți DJ cu notorietate. În prezent, el a lansat muzică și sub label-uri precum Backstage Records (România), Ariki Records (România), Conceptum Records (Brazilia), Layer Caked Records (Scoția), Intaresu (Germania), Musik Lab Records (UK) sau Evaporate Records (Taiwan).
𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠
Dăm volum în boxe la ora 19.00 la pontonul Darc pe Mal (https://goo.gl/maps/Bz3tcGvfXe4QSvse7)
Ne deplasăm pe jos sau pe biciclete, pe maluri, spre o locație inedită aflată vis-a-vis de Fabrica de Țigări (https://goo.gl/maps/LFFDBtzVo9tYc4BC9)
După o oră ne întoarcem spre locul de pornire – Darc pe Mal
Încheiem în jurul orei 23.00, bucurându-ne de muzică bună și vibe-ul unic al Begheului
Intrarea și participarea la eveniment este 𝗟𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔, ba mai mult – chiar încurajată.
Proiectul 𝓔𝓬𝓵𝓾𝔃𝓮 𝓹𝓮 𝓑𝓮𝓰𝓪 / 𝓒𝓸𝓷𝓮𝔁𝓲𝓾𝓷𝓲 𝓬𝓾𝓵𝓽𝓾𝓻𝓪𝓵𝓮 face parte din Programul cultural național ”Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.